Xhoi këndon live ne X Factor

Postuar më:
Vokali i muzikës live që mbetet në mëndje intepretoi, një këngë të mrekullueshme për publikun e X Factor. Sensuale dhe shumë në fortë tejçoi tepër emocion me zërin e saj.

Të ngjashme