Xhina rrëzëllitëse

Postuar më:
Interpretimi i Xhinës sonte ishte shumë i këndshëm. Edhe pse asaj ju sugjerua të kishte më shumë kujdes me linjen e saj vokale. Ndërkohë Albani dhe Soni e mbështetën plotësisht Xhinën dhe i dhanë këshillë të ndryshonte pak stilin e të kënduarit. Ndërkohë Tuna shprehu që do të donte që Xhinen do të donte ta shikonte në top listën e hiteve shqipëtare.