Xhina performon Skinny Love

Postuar më:
Këngëtarja simpatike nga Kosova sonte performoi këngën e njohur Skiny Love, ajo shprehet se kënga e saj i dedikohet gjyshes e cila fatkeqësisht është ndarë nga jeta. Në fund të këngës Xhina me të vërtetë u përmallua edhe pse dukej e mrekullueshme. Ajo mori të gjithë vlerësimet e jurisë të cilët me të vërtetë e vlerësuan për dedikimin dhe për zgjedhjen e mrekullueshme të këngës. Le të shpresojmë që Xhina të arrijë gjer në finale. (XFactor.al)