Xhina largohet nga X Factor

Postuar më:
Pas një interpretimi të mrekullueshëm të të gjithë konkurentëve në X Factor. Vjen edhe momenti i të vërtetës Shpëton Arilena, Antonela, Elisa, Egzona, Petro, Natyral, Kanita, Aldo, Sardi, KSAL. Soul Sisters dhe Tina shkojnë në ShowDown. Pas këngëve që u kënduan nga Soul Sisters dhe nga Xhina. Largohet Xhina nga X Factor!