We are the world

Postuar më:
15 finalistët e XFactor kanë kënduar këtë mbrëmje një këngë shumë të veçantë që si mesazh kryesor ka dashurinë njerëzore. Një ide interesante 15 vokale të ndryshme të ndërthurura ne një këngë të vetme. I gjithë publiku është ngritur në këmbë sëbashku me jurinë dhe kanë marrë duartrokitje të pafundme. Shumë emocion nga kjo performancë, e paharrueshme. (XFactor.al)

Të ngjashme