Tuna na mahniti me interpretimin e saj

Postuar më:
Tuna interpreton life ne XFactor me këngën 'I'd rather go blind'. E veshur me një fustan të bardhë dhe me një stil flokësh të mrekullueshëm këngëtarja e mirënjohur na mahniti. Këtë sezon në XFactor Tuna ka dhënë prova se zotëron një vokal shumë të veçantë dhe se është një femër e lakmueshme. Interpretimi i saj e demostroi më së miri se Tuna është në top form dhe sëbashku me grupin e vajzave dhe me të në krye si mentore do t'ja dalin mbanë të arrijnë gjer në finale. (XFactor.al)