Surprizat e mbrëmjes në XFactor

Postuar më:
Në ditën e parë të vitit XFactor u transmetua në TV Klan, si gjithmonë ky show ndiqet në të gjithë Trevat Shqipëtare, sepse promovon talentet e reja në Shqipëri që kanë Faktorin X. Këtë mbrëmje edhe pse nga publiku u kërkua që të votohej, produksioni kishte vendosur të bënte një surprizë me të vërtetë të veçantë për pjesëmarrësit në këtë edicion të XFaxtor. Nuk kishte asnjë eliminim, kjo me të vërtetë që ishte një surprizë për të gjithë mentorët dhe këngëtarët e rinj. Pandi është mentor i grupit: No Limit Soni Malajj është mentore: Grupit të djemëve Altuna Sejdiu është mentore: Grupit të vajzave Alban Skënderaj është mentor: Grupeve (XFactor.al)