Suela prezantohet me këngën “Sober”

Postuar më:
E veshur me të zeza dhe shumë elegante, sonte Suela prezantohet me këngen "Sober". Tuna deklaroi se kënga "Sober" është një ndër këngët e saj të preferuara, gjithashtu nuk përtoi të këndonte një varg të kësaj kënge. Ndërkohë pjesa e tjetër e jurisë e cilësoi performancën e Suelës si një ndër performancat më të kompletuara. (XFactor.al)