Soul Sisters këndojnë Total Eclipse of the Heart

Postuar më:
Grupi i vajzave Soul Sisters interpretoi sonte Total Eclipse of the Heart këngën e Bonnie Taylor.  Pandi u shpreh se kënga erdhi shumë lineare madje e krahasoi me 21 Dhjetorin ku pritej të ndodhte diçka por asgje nuk ndodhi. Menjëherë u hodh në mbrojtje të grupit i cili u shpreh që i pëlqen shumë kënga që sonte u zgjodh dhe u shpreh që Soul Sister janë 5 vajza që kanë lindur për të kënduar.