Soni Malaj në skenën e XFactor-it

Postuar më:
Soni Malaj interpretoi këtë javë në XFactor një këngë shumë të bukur nga Anastasia 'I'm out of love'. Si pjestarja më e re e jurisë Soni tregoi se është një femër plot sharm dhe ka një zë shumë të bukur dhe potent! Soni është mentore e grupit të djemëve dhe me të vërtetë duket se ka punuar së tepërmi duke treguar ambicien e saj për të arritur në finale. Nuk na mbetet gjë tjetër përveçse t'i urojmë fat në rrugën e saj. (XFactor.al)