Mike apo Rivale?

Postuar më:
Siç e keni ndjekur edhe ju, pjesë e panelit të jurisë së X Factor janë edhe dy këngëtaret bukuroshe, Altuna Sejdiu dhe Soni Malaj, Që të dyja janë femra të njohura në botën e showbizit dhe gjithashtu janë shumë të preferuara për publikun shqipëtar. Gjatë mbrëmjeve të së Dielave ato ulen të dyja në një tavolinë dhe nuk ja përtojnë të ndërrojnë herë pas here batuta ironike me njëra tjetrën. Me sa duket dy këngëtaret edhe pse janë që të dyja shumë të bukura kanë njëfarë rivaliteti mes tyre duke qënë se Tuna është mentore e vajzave, ndërsa Soni mentore e djemëve.   Se si do të shkojë "miqësia" e tyre mbetet për tu parë në netët pasardhëse, të X Facto-it. (XFactor.al) Soni dhe Tuna (4) Soni dhe Tuna (3) Soni dhe Tuna (2) Soni dhe Tuna (1)

Të ngjashme