Sardi interpreton këngën fituese ne EuroVision

Postuar më:
Hard Rock ishte kënga e interpretuar nga Sardi. Sardi ka ngrohur tepër publikun me këngën dhe interpretimin e tij. Ka marrë komplimente pa fund si nga juria dhe duartrokitje të pafundme.   Nuk na mbetet gjë tjetër përveçse t'i urojmë fat e mbarësi në këtë edicion të X Factor.