Prezantuesja e X Factor-it Alketa Vejsiu rrëfehet për operacionin plastik

Postuar më:
Nga bukuroshja 16 vjeçare e ekranit nuk kujtojmë thuajse asgjë, pasi fytyra e Alketës ka ndryshuar totalish. Ajo ka zvogëluar hundën vite më parë dhe për një kohë relativisht të shkurtër e ka mbajtur të fshehtë këtë fakt. Pas bujës që bëri "hunda e re" e Alketës në prezantimin e spektaklit "Gjeniu i Vogël", prezantuesja nuk ngurroi të fliste për këtë ndërhyrje. Gjithashtu thuhet që Alketa i është nënshtruar edhe ndërhyrjeve të tjera në buzë, mollëza etj. Edhe pse ka pasur këto ndërhyrje Alketa gjithsesi shkëlqen çdo Dielë në ekranin e TV Klan-it ku shfaqet rrëzëllitëse duke prezantuar edicionin e dytë X Factor!