Natyral interpretojnë një këngë të lehtë

Postuar më:
Një këngë e mrekullueshme vjen nga grupi Natyral, vajzat mbrëmjen e së Dielës janë  prezantuar e një këngë të lehtë e cila ishte me të vërtetë e ndjerë. Publiku e përcolli me duartrokitje të panumërta interpretimin e këtij grupi të këndshëm. Gjithashtu ato u pëlqyen së tepërmi nga juria! Soni e përgëzoi Albanin për përzgjedhjen, dhe gjithashtu i përgëzoi për pamjen e jashtme.