Natyral dhe Soul Sister ne ShowDown

Postuar më:
Suspancë dhe tension, ka kapluar skenën e X Factor! Kanita, Sardi, Aldo, KSAL, Arilena, Antonela, Egzona, kanë shpëtuar nga eleminimi. Dhe automatikisht në SHOWDOWN ka kalur Soul Sisters, dhe Natyral do jenë në showdown... I urojmë fat në karrierën e tyre.