Kush do të jetë në Showdown këtë javë?

Postuar më:
Kemi shikuar shumë interpretime nga finalistët e X Factor. Egzona shpallet e para që i shpëton Showdownit, Petro, Antonela gjithashtu i bashkohet konkurentëve fitues. Soul Sisters janë fituese gjithashtu, Arilena, Aldo, KSAL , Sardi, Kanita, Natyral, Xhina. Sonte është në Showdown Suela dhe Herri.