Klanet ne “X Factor”-in e TV Klan

Postuar më:
Juria e “X Factor”-it te sivjetshem mund te jete gjithcka, por jo ne harmoni. Albani dhe Soni, nuk kane vetem uleset afer njeri tjetrit, por edhe me mendime dhe vleresime jane me te afert, duke formuar klanin e majte. Ndersa, ne te djathte, jane Tuna dhe Pandi Laco, duke formuar klanin tjeter qe shpesh gricet me ata te majtet me te cilet nuk bien ne harmoni sa i perket vleresimeve, e qe Albani i revoltuar i quan ato “siperfaqesore”. Alketa vet, eshte ne klanin e mesem, qe zihet her me te majtet e her me te djathtet e her me personazhe krejtesisht jashte “X Factor”-it, si Iva Tico. Natyrisht, kur dy zihen, mund te fitoi edhe i treti, e ne kete rast, kritiket nga “The Voice” lavderohen se shou i tyre eshte me profesional.