Kanita këndon këngën e Rihannës

Postuar më:
Vajza e vogël nga Maqedonia është një ndër konkurentet më të forta edhe pse është më e reja në këtë sezon të  X Factor. Është aq e vogël dhe aq e brishtë sa me brishtësinë  e saj ajo i surprizon që të gjithë me zërin e saj unik dhe të mahnitshëm. Shpresojmë që të arrijë gjer në finale.

Të ngjashme