Juliana Pasha performon “Bound to You”

Postuar më:
E veshur me një fustan shumë elegant, diva e muzikës shqipëtare performoi në skenën e X Factor. Këngën "Bound to You". Me zërin e saj të mrekullueshëm mori shumë duartrokitje dhe u pëlqye së tepërmi.

Të ngjashme