I shpëtojnë eleminimit nga X Factor …

Postuar më:
Pas kësaj mbrëmjeje të këndshme që na ofruan finalistët e X Factor, vjen dhe momenti i së vërtetës 50% e votave ndryshe nga herët e tjera do të merret nga Facebook-u KSAL, Kanita, Arilena, Egzona, Aldo, Natyral, Soul Sisters, Sardi, janë të shpëtuarit e rradhës.