Herri interpreton Diamonds

Postuar më:
Zëri i Herrit është shumë i hatashëm e solli shumë ndryshe këngën e Rihanës. Edhe pse Tuna deklaroi që interpretimi i tij ishte shumë i zbrazët Soni u shpreh që interpretimi i Herrit ishte shumë i talentuar dhe publiku duhet ta mbështesë me patjetër Herrin.