Herri i dedikon këngën e tij Soni-t

Postuar më:
Herri sonte prezantohet me këngën e shumë pëlqyer "I dont want to miss a thing". I ëmbël dhe shumë i emocionuar, Herri deklaron se këngën e sotshme do t'ja dedikojë mentores së tij Sonit dhe shpreh mirënjohjen e thellë për ndihmën që ajo i ka dhënë. Juria dhe publiku e shijojnë plotësisht interpretimin e Herrit. Shumë i pëlqyer nga të gjithë ne nuk na mbetet gjë tjetër vetëm t'i urojmë Herrit: Suksese! (XFactor.al)

Të ngjashme