Grupi Natyral provokon

Postuar më:
Si asnjëherë më parë grupi Natyra ka guxur si me veshjen, ashtu edhe me zgjedhjen e këngës. Joshëse dhe shumë tërheqëse ato e kanë ndezur skenën, dhe publikun. Juria gjithashtu e pëlqeu së tepërmi, interpretimin e vajzave. Free your Mind! Ishte çelësi i suksesit për vajzat këtë mbrëmje.