Grupi KSAL interpreton “Under my Umbrella”

Postuar më:
Grupi KSAL javën e kaluar shpëtuan si për mrekulli nga Showdown, publiku ishte shumë entuziast dhe nuk rreshti duke duartrokitur këtë grup të këndshëm. Juria e quajti këtë performancë një ndër perfomancat më të mira deri më tani. KSAL e sollën në versionin më të mirë të mundshëm këtë këngë.