Fituesja e X Factor Albania, në kopërtinen e revistës “Jeta”

Postuar më:
Fituesja e X Factor Albania, ne kopërtinen e revistës "Jeta"! Nje intervistë per këngën e re te producentëve botërore "Berman Brothers", "Game my all", qe i dhuroi Sheilës vendin e pare të edicionit të parë të X Factor-it. E mrekullueshme kopertina e realizuar nga Endrit Mertiri. Sheila shkëlqen kudo që shfaqet. I urojmë suksese të mëtejshme Sheilës dhe pse jo, sa më shumë çmime gjatë karrieres së saj sepse me të vërtetë ka një zë të mrekullueshëm.