Finalistët këndojnë për Pavarësinë e Kosovës

Postuar më:
Per Kosoven, heronjte e saj, gjakun e tyre. Per te gjithe shqiptaret ne mbare boten, kjo kenge, e interpretuar nga konkurrentet e X FACTOR ALBANIA... eshte per JU. Krenare qe jemi shqiptare.Me këto zëra qiellorë ato dëpërtuan thellë në zemrat tona, duke kujtuar të gjitha sakrificat dhe humbjet nga lufta shumë vjeçare e Kosovës. Kënga Hero ishte e denjë për këtë mbrëmje, dhe i gjithë publiku në shenjë respekti duartrokiti performancën e finalistëve. Gezuar Kosove 5 vjetorin e pavarësisë!