Eleminohet Kanita

Postuar më:
Talenti më i vogël i X Factor 2, sapo u eleminua nga finalja e këtij edicioni. Dinjitoze dhe një fëmijë i jashtëzakonshëm, Kanita u mund nga Aldoja në Showdown, çka do të thotë se Aldo do të shkojë në finale, ndërsa Kanita fatkeqësisht do e mbyllë këtu pjesëmarrjen e saj në edicionin e X Factor-it.