Egzona dhe KSAL ne ShowDown

Postuar më:

Arilena, Antonela, Natyral, Aldo, Kanita, Sardi janë të parët që shpëtojnë nga eleminimi këtë natë. Publiku ka vendosur që Egzona, dhe KSAL  të jenë në ShowDown. Kush nga të dy do e fitojë garën e sotshme në mënyrë që të jetë në finalen e shumëpritur?