Egzona prezantohet me “Nobody’s Wife”

Postuar më:
Egzona interpreton një këngë të njohur nga Anouk "Nobody's wife". E veshur plotësisht me të zeza dhe me flokë të zeza. E pëlqyer për këngën e saj, Egzona mori disa këshilla nga profesionistët. Gjithsesi Albani i këshilloi se ajo është e lindur të këndojë Jazz. Urime për Egzonën.