Egzona interpreton një këngë Jazz

Postuar më:
Egzona shkëlqeu, me interpretimin e saj! E shoqëruar nga trupa e baletit ajo u pëlqye tepër. Gjithashtu interpretimi i saj ngjalli polemika mes jurisë sepse Pandi deklaroi : "Egzona këndoi më mirë se Soni këtë këngë, sepse Soni e ka kënduar në PlayBack!" Batuta të zjarrta u shkëmbyen me Sonit dhe Pandit!