Debat i nxehtë mes Sonit dhe Tunës

Postuar më:
Ashtu siç mund ta keni ndjekur edhe ne TV KLAN në ditën e parë të vitit 2013 X Factor u transmetua, dhe sigurisht u ndoq nga mijëra teleshikues. Gjatë interpretimit të Sardi Strugaj, Soni dhe Tuna patën një debat të nxehtë rreth interpretimit të Sardit i cili u ndoq me batuta nga ana e te dyja këngëtareve. Se si do të shkojë më tutje interpretimi i Sardit do ta ndjekim në netët në vijim. (XFactor.al)