Transmetimi i programit “X Factor Albania

Transmetimi i programit “X Factor Albania” nis me audicionet nëpër gjithë Shqipërinë (Vlorë, Shkodër, Elbasan, Tiranë), fazën ‘Bootcamp’, dhe përzgjedhjen për në finale në Vilat e Anëtarëve të Jurisë. 16 finalistët; 4 vajza, 4 djem, 4 grupe dhe 4 konkurrentë…

e Friday 6 January 2012 | 15:47

Edicioni i parë i “X Factor Albania

Edicioni i parë i “X Factor Albania” është shoqëruar me një kuriozitet të madh, ndërsa është vendosur qe në datën 8 janar 2011, eventi muzikor botëror  te nise transmetimin në Radio Televizionin KLAN. Stafi i këtij programi duket mjaft i impenjuar…

e Friday 6 January 2012 | 15:40