Arilena prezantohet me superhitin Stay

Postuar më:
Arilena vajza e talententuar e X Factor, sonte prezantohet me një hit të Rihanës. Juria u shpreh se Arilena sot ka bërë një intepretim fantastik, dhe mund të quhet një ndër perfomancat, gjithashtu që zëri i saj ka ngjyrë dhe me të vërtetë Arilena ja doli mbanë. Edhe pse reagimet e publikut nuk ishin shumë pozitive për arsye se gjithmonë janë mësuar ta shohin Arilenën duke u prezantuar me këngë ritmike.