Arilena prezantohet me një interpretim të shkëlqyera

Postuar më:
Pati shpërthim dhe shumë dinamikë në këngën që ajo këndoi. E veshur me një veshje bardh dhe zi dukej e mrekullueshme. Gjithashtu ajo mori një pëlqim të përgjithshëm nga e gjithë juria. I urojmë fat Arilenës.