Anxhelo Miho konkurenti i X Factor Albania 1

Postuar më:
Ja dhe Anxhelo Miho një nga konkurrentet më të mire te kategorisë së djemve te X Factor Albania 1, që i është bashkuar grupit "Grifshat" në në nga koncertet e Pavarësisë ne Pedonalen e Tiranës. Si duket çdo konkurent i X Factor fiton eksperiencën dhe sigurinë në vetvete saqë është i ftuar në shumë koncerte festive dhe emisione të mrekullueshme.

Të ngjashme