Antonela performon “I’m a survivor”

Postuar më:
Sonte Antonela e dogji plotësisht skenën e XFactor, e egër dhe shumë joshëse. Trupa e baletit e përcolli interpretimin e Antonelës. Ajo mori të gjitha vlerësimet pozitive të mundshme nga juria. Antonela shprehet se i pëlqën të sfidojë veten. Le të shpresojmë që Antonela të përzgjidhet nga publiku e pse jo të shkojë në finale. (XFactor.al)