Antonela këndon një baladë

Postuar më:
Antonela, ka interpretuar shumë bukur këtë natë. Ajo i dha një leksion vokal shumë artistëve duke përdorur një teknikë të hatashme. Juria shprehet se kjo ishte perfomanca më e mirë në këtë edicion. Ajo drithëroi të gjithë publikun dhe u pëlqye së tepërmi.