Aldo kritikohet sonte nga juria për përzgjedhjen e këngës

Postuar më:
Sonte Aldo këndoi një këngë ritmike dhe shumë të preferueshme. Një këngë e mrekullueshme nga Robin Thicke. Tuna dhe Pandi e kritikuan mentoren e Aldos, Sonin për përzgjedhjen e kësaj kënge. Përkundrazi Albani deklaroi se i pëlqeu tepër zgjedhja e Sonit. Ndërkohë Soni replikoi dhe tha se jo gjithmonë konkurentët, jo gjithmonë do të interpretojnë balada por edhe këngë RnB. Se si do të vlerësohet interpretimi i Aldos çdo gjë është në dorën e publikut. (XFactor.al)