Aldo këndon “When a man loves a women”

Postuar më:
Aldo është nga ata artistë që gjithmonë jep maksimumin kur del në skenë. Performancat e tij janë shumë të sinqerta dhe të ndjera. Paraqitja e tij me këtë këngë "gold" Aldo sërisht vërteton se ka vokal të mrekullueshëm. Ai sonte kishte shtrirje vokali, interpretim dhe pse jo kjo këngë është një urim i mirëfilltë për festën e "Shën Valentinit".