Aldo këndon “Run the away”

Postuar më:
I veshur me të kuqe e ndezi plotësisht, skenën. Aldo si një konkurent që punon shumë, Soni shprehet se me këtë performancë Aldo është përpjekur me të vërtetë shumë. Dhe u shpërblye puna e tij, Aldo u pëlqye tepër nga publikun dhe mori duartrokitje të sinqerta. Suksese per Aldon!