Albani dhe Tuna në debat për interpretimin e Soul Sisters

Postuar më:
Janë prezantuar më ndryshe, grupi i vajzave Soul Sisters kanë performuar një kolazh me këngët më të bukura nga këngëtarja e mirënjohur Adele! Edhe pse sipas mendimit të jurisë vajzat kishin, pak probleme me intonacionin. Interpretim i tyre është pëlqyer së tepërmi, dhe gjithashtu ka ndezur debat për Tunën dhe Albanian rreth votave!